woordenboek tekst vertalen
Vertalen en woordenboeken: online vertalen en online woordenboeken.
Mijn Woordenboek vertalingen, spellingen en synoniemen. Nice Translator: vertaal je tekst terwijl je typt. Travlang's' Translating Dictionaries online vertalen in vele talen. Vertalen.nu is een gratis online vertaalservice. Woordenboek.eu meertalig vertalend woordenboek. Woordentrainer.nl gratis online woorden vertalen in meerdere talen.
Je eigen naam in Braille Stichting Accessibility.
Je eigen naam in braille. Om een indruk te krijgen hoe braille eruitziet, kun je hieronder tekst invullen en om laten zetten in braille. Voor meer informatie over braille kun je kijken op: Ontwikkeling Brailleschrift. Provincie Overijssel Uit de praktijk.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Freelang: Frans-Nederlands woordenboek. Allwords woordenboek Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaan, Spaans. Frans-Nederlands vertaling voor teksten en gemakkelijke pagina's.' Nederlandsch-fransch woordenboek door Jacob Frans Johan Heremans 1868. Nederlandsch-fransch woordenboek door Jacob Kramers 1862. Volledig nederduitsch-fransch woordenboek door Jan van de Velde 1861.
HAN Studiecentra. Studiecentra APA: Vraag en antwoord.
Zet dan de titel vooraan en het publicatiejaar erachter, gevolgd door de rest van de bronvermelding. In de tekst wordt in plaats van de auteur of organisatie de titel genoemd tussen dubbele aanhalingstekens. In de bronnenlijst wordt deze bron dan bij de eerste letter van de titel vermeld.Als de organisatie gelijk is aan de uitgever wordt bij de naam van de uitgever Auteur gezet. Zie ook The APA-Team: Woordenboeken. Directoraat-generaal Onderwijs en cultuur. Erasmus hoger onderwijs: Aanmoediging van de internationalisering aan Europese universiteiten: Europese succesverhalen. Luxemburg: Bureau voor publicaties van de Europese Unie. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Geraadpleegd op 1 juni 2010, van http//www.han.nl/start/bachelor-opleidingen/.: Sociaal en Cultureel Planbureau. Investeren in vermogen: Sociaal en cultureel rapport 2006. Den Haag: Auteur. Van Dale middelgroot woordenboek Engels Nederlands.
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
Vertaalmachine.
Woordenboek Vlaams Nederlands.
Wablief Open Menu. Woordenboek Vlaams Nederlands. Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren.
Synoniemen.net gratis online synoniemenwoordenboek.
Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren woordenboek voor snel zoeken en gericht verder speuren: ieder resultaat maak je met één klik tot het nieuwe zoekwoord. Mocht je na de resultaten op deze site nog behoefte hebben aan resultaten uit andere digitale woordenboeken, dan kun je vanaf iedere resultaatpagina meteen doorklikken naar de resultaatpagina voor jouw zoekwoord bij andere woordenboeken, zoals het nogal beknopte Van Dale Hedendaags Nederlands Woordenboek en het nogal uitgebreide Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT.

Contactez nous

Cherchez à woordenboek tekst vertalen?