tekst vertalen duits naar nederlands
Nederlands Duits vertalen TRANSLATOR.EU.
De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen. nederlands chinees vertalen. nederlands deens vertalen. nederlands duits vertalen. nederlands ekraïens vertalen. nederlands engels vertalen. nederlands esperanto vertalen. nederlands estland vertalen. nederlands fins vertalen.
Vertaalfuncties toevoegen aan Firefox Hulp voor Firefox.
Vertaalfuncties toevoegen aan Firefox. Verwijzingen naar hier. Dit artikel aanpassen. Meer onderwerpen verkennen. Basiskennis van browsen. Installeren en bijwerken. Synchroniseren en opslaan. Chatten en delen. Meer doen met apps. Uw privacy beschermen. Voorkeuren en add-ons beheren. Traagheid, crashen, foutmeldingen en andere problemen verhelpen. Was dit artikel nuttig? Ja Nee Vertaalfuncties toevoegen aan Firefox. Firefox bevat standaard geen functies voor vertaling, maar u kunt deze eenvoudig toevoegen door een add-on van uw keuze toe te voegen. Hieronder worden enkele veelgebruikte add-ons vermeld. De onderstaande add-ons zijn geen Mozilla-producten. Als u ondersteuning voor een van de onderstaande add-ons nodig hebt, neem dan contact op met de respectievelijke schrijvers ervan. Google Translator for Firefox. De meest gebruikte add-on voor vertaling voor Firefox is Google Translator for Firefox van nobzol. Hiermee kunnen via één klik of een sneltoets zowel volledige paginas als alleen geselecteerde tekst worden vertaald. De vertaling vervangt op een vloeiende manier de oorspronkelijke tekst in de pagina. Google Translator for Firefox aan Firefox toevoegen. S3.Translator van Oleksandr voegt automatisch Google Translate toe aan Firefox. De add-on biedt ondersteuning voor het vertalen van hele webpaginas, geselecteerde tekst of ingevoerde zinsdelen, tussen meer dan 100 talen.
tekst Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: tekst EN tekst ES tekst FR. Definities op Encyclo.nl: tekst 11x. Vertalingen tekst NLDE. woorden en zinnen die samen een geheel vormen Text der.
Vertaaltarieven Urgent Vertalen.
Voor een vertaling van een document, waarbij het Nederlands en het Engels niet de bron of doeltaal betreft bijvoorbeeld vanuit het Duits naar het Frans, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen voor het vrijblijvend aanvragen van de vertaaltarieven per woord. Een spoedvertaling van uw document zonder spoedtarief. U heeft urgent een vertaling nodig van uw tekst of officieel document. Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om een vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert echter geen zogenaamd spoedtarief.
6 vertaaltips voor het vertalen van een tekst in een andere taal.
Voordat je met vertalen begint, zorg dat je goed begrijpt waar de tekst over gaat. Dit betekent dat je de tekst van voor naar achter hebt doorgenomen en de betekenis van ieder woord begrijpt. Kijk naar een kwalitatieve website over het onderwerp in de doeltaal.
Google Translate.
Duits pdf bestand vertalen in Nederlands. Archief Andere software PC Helpforum.
Aan de rechterkant selecteer je eerst Duits dan Nederlands. Klik op invoegen. Vanaf versie 2007 kan je dus het pdf bestand openen in Word, dan de tekst selecteren en vertalen. Zie afbeeldingen hieronder. 7 november 2015 aangepast door clarkie. Deel dit bericht. Link naar bericht.
Vertalingen in Mechelen door Lingua Germanica. Specialist in vertalingen. LINGUA GERMANICA Mechelen.
het schrijven en herschrijven van uw teksten in het Nederlands, Engels en Duits. cursussen Nederlands voor anderstaligen, individueel en in kleine groepen. andere taalopleidingen en taaladviezen op aanvraag voor Engels en Duits. Daarnaast bieden wij u ook kwaliteitsvolle vertalingen van het Nederlands naar het Engels aan, vnl.

Contactez nous

Résultats pour tekst vertalen duits naar nederlands