vertalen vertalen
Jaarverslag vertalen JK Translate.
Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Door onze grote groep van professionele vertalers zijn wij instaat voor een scherp tarief uw tekst te vertalen. De prijs is verder afhankelijk van de lengte van de tekst, de vertaalcombinatie, gewenste oplevertermijn en de moeilijkheidsgraad.
vertalen English translation Linguee.
Richt een kenniscentrum vastgoed in dat zowel zorg draagt voor expertise, opleiding en verspreiding van kennis als voor analyses van marktontwikkelingen en h e t vertalen n a ar relevante risicos; indien dit niet mogelijk is, koop deze kennis dan in.
nlMeehelpen: met WordPress vertalen WordPress Codex.
Voor thema's' is er maar 1 versie beschikbaar, de huidige versie. Voor plugins zijn er vaak 2 versies beschikbaar. Stable is de huidige versie die mensen gebruiken/installeren. Development is de volgende versie die nu nog in ontwikkeling is. Handboek voor vertalen Engels. Meer informatie over vertalen.
Zo gebruik je je smartphone om te vertalen Multimedia iHLN HLN.
Probeer dan een vertaalservice zoals de One Hour Translation. Je uploadt de documenten die je wil vertalen op de website en één van hun 15.000 professionele vertalers zal je zo snel mogelijk van een betrouwbare vertaling voorzien. Je kan zelfs aangeven wat voor document je wil vertalen en dan krijg je een vertaler die expert is binnen het opgegeven domein.
Vertalen-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest. Gesponsord door Brockmeyer Vacaturemarketing B.V. Je stelt jaarlijkse actieplannen op die de globale visie inzake de publiekswerking van het NBB-museum concreet vertalen.
Vertalen Kim schrijft.
Een tekst vertalen vanuit het Frans of het Spaans naar het Nederlands of andersom, ik ben de juiste vrouw voor de job. Geen woord voor woord vertaling, maar een tekst die even vlot leest in de doeltaal als in de brontaal.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Vertalen Duits Nederlands. Op Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en gemakkelijk je woorden Vertalen van het Duits naar het Nederlands. Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands.

Contactez nous

Chercher à vertalen vertalen