zinnen vertalen nederlands frans
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
zinnen Vertaling Nederlands-Frans.
Voorbeeldzinnen met zinnen. NL: plan beramen. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLFR: beschaamd voelen. NLFR: elektrische bel. NLFR: rechtstreeks doorkiezen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Le Questionnement; VRAAGZINNEN/ VRAGEN STELLEN/ VRAAGWOORDEN.
Vragen stellen: TAALGEBRUIK. In het Frans kan een vraag op verschillende manieren gesteld worden. Dit heeft vaak te maken met de sociale kring waarin men zich bevindt. In de kolom hieronder staan drie manieren om een vraag te stellen, waarbij aangegeven wordt welk taalgebruik men in welke omstandigheden hanteert. met voorbeeldzinnen en vertaling.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Trésor de la langue française, het belangrijkste woordenboek van de Franse taal: 100000 woorden, definitie, etymologie. Dictionnaire de l'Académie' française: Frans woordenboek 1935. Reverso: Frans-Nederlands Frans woordenboek definities, synoniemen. Mediadico: Frans woordenboek definities, synoniemen. Freelang: Frans-Nederlands woordenboek. Allwords woordenboek Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaan, Spaans.
Online Frans Nederlands vertaler.
English version Version Franaise BG CS DA DE EL EN ES FI FR HR HU IT JA LT LV NL NO PL PT RO RU SK SR SV TH UK ZH. Online Frans Nederlands vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Frans.
Microsoft Translator: nieuwe vertaal-app nu beschikbaar.
Microsoft heeft een eigen vertaal-app uitgebracht voor iOS. Microsoft Translator werkt in het Nederlands en laat je simpele zinnen vertalen naar ruim 50 talen. Vertalen met Microsoft Translator. Met het nieuwe Microsoft Translator is er een handige vertaal-app in de App Store verschenen. Translator werkt met de Nederlandse taal en biedt verder ondersteuning voor ongeveer 50 andere talen, waaronder Engels, Spaans, Duits, Frans en Chinees.
Vertaling van Nederlands naar Engels Online! Vertalen Vertaling van Nederlands naar Engels Online!
Geen inlog vereist: U hoeft niet in te loggen en u eerst te registeren voor u gebruik kunt maken van deze gratis vertaling dienst. Geen limiet: Zinnen vertalen zonder limiet, onlangs hebben we een succesvolle test gedaan van een vertaling uit het Nederlands naar de Engelse taal met meer dan 100.000 letters.
Google Translate-alternatieven: vertalers op een rij STRATO.
Beperkt aantal talen. Spelling en grammaticacontrole Engels en Frans. Niet offline bruikbaar. Registratie vereist voor extra features. Bron en doeltaal kunnen vrij worden gekozen in beperkte mate. Link naar andere woordenboeken en zoekmachines. Met Babylon kun je snel termen en zinnen vertalen, bron: http//vertalen.babylon-software.com/.

Contactez nous

Résultats pour zinnen vertalen nederlands frans