vertalen van frans naar nederlands
Nederlands Frans vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands frans vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen. Vertalingen voorzien door. Uw vertaling invoeren. Gemiddelde beoordeling: 390., De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen.
diensten zinnetaal vertalingen frans nederlands tekstredactie boekproducties.
zinnetaal vertaalt uw teksten uit het Frans in het Nederlands en omgekeerd. Door onze uitstekende kennis van de Franse taal en cultuur kunt u rekenen op een betrouwbare vertaling. Ook is het mogelijk teksten die al vertaald zijn te laten corrigeren. redigeren en corrigeren. Heeft u een tekst geschreven, maar is deze nog niet helemaal zoals hij moet zijn? zinnetaal redigeert en corrigeert uw tekst, zet de puntjes op de i en zorgt voor voorbeeldige teksten. Over de juiste spelling, stijl, grammatica en interpunctie hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onmisbaar voor een goed begrip van een tekst! zinnetaal doet meer: van het persklaar maken van manuscripten tot complete boekproducties. Bovendien kunnen wij nog meer voor u betekenen op het gebied van de Franse taal en cultuur. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.
Frans vertaalbureau Urgent Vertalen Urgent Vertalen.
Bekijk dan eens onze referenties. Waarom kiezen voor Frans vertaalbureau Urgent Vertalen? Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Frans wordt altijd gemaakt door een vertaler met Frans als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau of hoger.
Woordenboeken kopen? Online taal bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Van Dale, ook voor inburgeraars en expats! Dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal NT2 bevat de 15.000 belangrijkste trefwoorden en 2300 belangrijkste uitdrukkingen uit het Nederlands. Dit woordenboek is. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans, nieuwe editie! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Frans en het eindexamen op de middelbare school.
Vertalen Frans to Nederlands Frans Nederlands Online vertaler.
Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Vertalen Frans to Nederlands Frans Nederlands Online vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Frans vertalen online Nederlands Frans vertaling. Frans Nederlands vertaler Frans Nederlands Vertaling Frans Nederlands Woordenboek Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Vertalen Frans Nederlands helice.
Vertalen Frans Nederlands. Vertalen Nederlands naar Engels. Prijzen en offerte. Wie is Helice? Vertalen Frans Nederlands. Helice vertaalt uw Franse tekst naar foutloos Nederlands. Ook kunt u uw reeds vertaalde teksten aan een grondige proeflezing onderwerpen. Offerte op basis van woordaantal mogelijk.
On: vertaling Frans Nederlands.
Frans naar Nederlands: Meer gegevens. on mensen, je, men, ze, ge, u, zij. Uitgebreide vertaling voor on Frans in het Nederlands. on zelfstandig naamwoord. on quelqu'un' personne. Vertaal Matrix voor on.: on; personne; quelqu'un.' homme; individu; personne. Quelqu'un' session Windows Live en cours. Synoniemen voor on.: nous; eux; je; certains; les gens; quelques-uns; excrétion; certain; un; un être; une personne. iemand, maar niemand in het bijzonder. Cross Translation: From To Via. men human people. je; men; ze. one indefinite personal pronoun. they one, people, some people. men; je; ge; u. man die Leute im Sinne von: die Öffentlichkeit. Computer vertaling door derden.: Verwante vertalingen van on.
Vertalen Frans Nederlands De Enige Echte Vertaalmachine.
Vertalen van Frans naar Nederlands is een website bedoeld voor mensen die regelmatig op vakantie gaan naar Frankrijk, of voor mensen die regelmatig voor zaken in Frankrijk zitten. Uiteraard kan Vertalen Frans Nederlands ook prima gebruikt worden door leerlingen op het middelbaar of voortgezet onderwijs.

Contactez nous

Résultats pour vertalen van frans naar nederlands