vertalen tekst
Taalcentrum-VU Vertalen in de medische wereld: wat is een terugvertaling?
Een terugvertaling is vooral in de medische sector een veelgebruikt hulpmiddel. Bijvoorbeeld bij het vertalen van patiënteninformatie, bijsluiters of vragenlijsten. Op deze manier weet een medische instelling of specialist zeker dat de tekst correct is vertaald en dat er geen misverstanden kunnen bestaan over de inhoud.
Verhalen Vertalen.
TESTIMONIAL Serax Sergio Herman. Iemand" kennen die je werk naar de juiste woorden in aantrekkelijke zinnen kan vertalen, dat is zoals een hele goeie souschef aan je zijde hebben. Het werkt pas echt als je blind vertrouwen hebt in elkaar, en als je toch altijd blijft communiceren." Waarom u en uw klanten niet zonder een eindredacteur kunnen. Vaak kan een eindredacteur met een paar simpele ingrepen een tekst naar een opmerkelijk hoger niveau tillen.
DeepL Translator.
Met DeepL Pro kunt u een volledig document met één klik vertalen. Alle lettertypen, afbeeldingen en opmaak blijven op hun plaats, waardoor u het vertaalde document geheel naar eigen wens kunt bewerken. Start vandaag nog en laat uw Microsoft Word docx, PowerPoint pptx en tekst txt bestanden vertalen door DeepL Pro.
Subsidies Letterenfonds.
Wanneer de aanvraag ontvankelijk is en er zowel over de literaire kwaliteit van de brontekst als over de vertaalkwaliteit van de aanvrager in kwestie positief is geadviseerd, wordt de hoogte van de beurs bepaald aan de hand van de omvang van de te vertalen brontekst en de ervaring van de aanvrager.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Dit wordt gevolgd door de vertalers die vertalen uit het Duits en Spaans naar het Nederlands. Ga je op zoek naar vertalers Nederlands die een tekst kunnen vertalen uit talen als het Chinees of het Fins, dan wordt het al wat moeilijker.
Vertalen LimeSurvey LimeSurvey Manual.
Deze pagina is een vertaalde versie van de pagina Translating LimeSurvey en de vertaling is 100% compleet. Deutsch English Nederlands. 1 Vertalen LimeSurvey. 2 Hoe te vertalen instructies. 2.1 Wijzigen van een vertaling. 2.2 Wijzigen van een vertaalde tekst. 2.3 Een nieuwe taal toevoegen.
Gesproken tekst vertalen Computer Google Translate Help.
Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Computer Android iPhone en iPad. Geschreven woorden vertalen. Tekst in andere apps vertalen. Gesproken tekst vertalen. Een tweetalig gesprek vertalen. Webpagina's' en documenten vertalen. Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord.
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Casestudy: Vertaling Frans naar Nederlands210 pagina's' fiscale documenten Frans-Nederlands in 10 dagen De klant Een van de grootste notaris-/advocatenkantoren van Nederland. De opdracht Vertaling van 210 pagina's' 113.000 woorden gespecialiseerde fiscale, financiële en juridische tekst van het Frans naar het Nederlands.

Contactez nous

Cherchez à vertalen tekst?