tekst vertalen
De vertaling van de adviezen De dienst Overeenstemming der Teksten Ondersteunende diensten Organisatie Over de instelling Raad van State.
De vertaling wordt vervolgens nagekeken en verbeterd door een revisor; hij reviseert" dus de tekst. Het advies en de vertaling ervan worden dan toegezonden aan een tweetalige magistraat van de kamer die nagaat of het origineel van het advies en de vertaling ervan wel overeenkomen. Daarna zorgt de griffie Wetgeving voor de eindopmaak van het advies en zendt ze het in de beide talen naar de aanvrager ervan. Vertalen van de adviezen. Vertalen van de arresten.
POI vertalen RouteYou Help.
Stap 2: De eigenlijke POI-tekst vertalen. Op de editeer-pagina van jouw POI zie je onder de titel Tekstinhoud" een groene knop Vertaal" deze tekst. Klik die aan. Rechts krijg je nu de BRON-tekst te zien die zal vertaald worden. Selecteer links de DOEL-taal waarnaar je de tekst wenst te vertalen.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Opmerking: In PowerPoint kunt u maar één tekstvak van een dia tegelijk vertalen. Klik op het tabblad Controleren in de groep Taal op Vertalen Geselecteerde tekst vertalen om het deelvenster Onderzoek te openen. Opmerking: in Word kunt u overal met de rechtermuisknop in het document klikken en vervolgens op Vertalen klikken.
Wat is Sprint? Sprint Plus.
Ook taalherkenning is mogelijk. Iets opzoeken of een tekst vertalen. Dan kan je gebruik maken van de Van Dale-woordenboeken in SprintPlus. Dat helpt je snel iets te begrijpen of te vertalen. De woordenboeken bevatten heldere omschrijvingen, correcte vertalingen en duidelijke voorbeelden.
Gesproken tekst vertalen Computer Google Translate Help.
Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Computer Android iPhone en iPad. Geschreven woorden vertalen. Tekst in andere apps vertalen. Gesproken tekst vertalen. Een tweetalig gesprek vertalen. Webpagina's' en documenten vertalen. Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord.
Vertalingen.
De vertaling kijken wij dan nog eens grondig na en we gieten de tekst in de gewenste vorm. Enkele praktische afspraken.: Voor iedere te vertalen tekst maken wij een prijsofferte op basis van de brontekst. In de vertalerswereld is het echter de gewoonte dat de prijsberekening gebeurt op basis van de doeltekst.
Tekst vertalen.
teksten vertalen, engelse tekst vertalen, tekst vertalen engels nederlands, tekst vertalen nederlands engels, duitse tekst vertalen, franse tekst vertalen, muziek teksten vertalen, teksten vertalen engels nederlands, tekst vertalen nederlands duits, gratis tekst vertalen, engels tekst vertalen, engels vertalen. Over deze site.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Contactez nous

Chercher à tekst vertalen