tekst vertalen
Google Translate vertaalt geschreven tekst via camera SeniorWeb.
Richt de camera op de tekst die u wilt laten vertalen. Tik bovenaan op het pictogram met twee pijltjes als u in plaats van Nederlands naar Engels, de vertaling van Engels naar Nederlands wilt of andersom. Tik op Scannen en houd de camera stil. Veeg met uw vinger over het scherm om de tekst te selecteren die u wilt vertalen.
Teksten voor de grafische interface en documentatie vertalen KDE Nederland.
Hoe tekst te vertalen. Rinse de Vries heeft een duidelijke mening over hoe er vertaald moet worden bewerkte quote: Let" er verder op dat je niet te dicht bij de Engelse tekst blijft tijdens het vertalen. Lees dus een alinea helemaal door, en vertaal dan in je eigen woorden de tekst.
Gesproken tekst vertalen Computer Google Translate Help.
Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Computer Android iPhone en iPad. Geschreven woorden vertalen. Tekst in andere apps vertalen. Gesproken tekst vertalen. Een tweetalig gesprek vertalen. Webpagina's' en documenten vertalen. Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord.
Vertalingen.
De vertaling kijken wij dan nog eens grondig na en we gieten de tekst in de gewenste vorm. Enkele praktische afspraken.: Voor iedere te vertalen tekst maken wij een prijsofferte op basis van de brontekst. In de vertalerswereld is het echter de gewoonte dat de prijsberekening gebeurt op basis van de doeltekst.
Freelance tekstvertaler Freelancer.be.
Vertalen website in Duits en ENG. Tekst en Vertaling Commerciele tekst vertalen. In overleg In overleg. Gesloten 2 reacties1. 1040: uur 1 Juni 2018. Word specialist voor opmaken van en herwerken van. Tekst en Vertaling Bestaande tekst corrigeren of redigeren.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Tekst vertalen.nu.
Ons groeiende bestand van vaste klanten bewijst dat onze werkwijze wordt gewaardeerd. Professionele en native speaker vertalers vertalen alleen binnen hun eigen vakgebied. Zo wordt iedere tekst op de juiste manier vertaald. De vertaling zal bij uw doelgroep professioneel en natuurlijk overkomen.
Tekst vertalen door ervaren vertalers Vertaalbureau Perfect.
Home Tekst Vertalen. Professioneel een tekst vertalen. Heb je een tekst die professioneel vertaald moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerd vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden en talen.

Contactez nous

Résultats pour tekst vertalen