vertaling nederlands naar frans zinnen
Vertaalde zinnen en woordjes voor op vakantie Girlscene.
haha gewoon paar nederlandse zinnen op google translate gepleurd. lekker artikel maken. er zitten echt veel grammaticale fouten in wat google translate doet. doe het gewoon niet meer. 3 jaar geleden Lisa. OMG ik vind dit gewoon compleet belachelijk, als jullie een boekje met Duits voor op vakantie hadden opengeslagen, hadden al deze fouten niet gemaakt hoeven te worden! Oja, en als jullie dan toch iets als google translate gebruiken, hadden jullie net zo goed ook nog Italiaans, Portugees en nog meer talen kunnen doen. Als Duitse zijnde, zijn hier wat verbeteringen: Ik begin met een algemene basisregel die iedereen die Duits op school heeft gehad kent: Alle zelfstandige naamwoorden dus woorden waar je der/die/das voor kunt zetten worden in Duitsland met een HOOFDLETTER geschreven! Wat is je naam? Was ist ihre nahme? Net als dat je in NL niet zou vragen wat is je naam, vraag je in Duitsland, als je iemands naam wilt weten, Wie" heißt du" en bovendien, de vertaling van je is du.
Talendomein.nl Voorraadinformatie voor.
Jongleren met Franse klanken NEMO Kennislink.
Of neem de homofone vertaling van Humpty Dumpty van het Engels naar het Frans, hieronder, geschreven door Luis dAntin van Rooten: de Franse tekst klinkt min of meer hetzelfde als de Engelse. Humpty Dumpty Sat on a wall. Humpty Dumpty Had a great fall.
Vertalen Frans Gratis Online Vertalen.
Met behulp van deze website kun je direct woorden of zinnen invoeren, die vervolgens worden vertaald naar het Nederlands of naar het Frans. Ook kan het gebruik van Vertalen Frans erg handig zijn voor Franse of Nederlandse studenten die voor educatieve doeleinden woorden of teksten willen vertalen.
20 telefoonzinnen in het Frans.
Bekijk alles in oplossingen voor bedrijven. Word nu lid. Talen correspondentie Taaltips 20 telefoonzinnen in het Frans. 20 telefoonzinnen in het Frans. ElaN Languages Online sinds 06/04/2017. Krijg je een Franstalige aan de lijn? Met deze twintig sleutelzinnen verloopt het gesprek eens zo vlot!
Franse telefoonzinnen.
Home Home Taal Taal Telefoonzinnen Frans Telefoonzinnen Frans. Informatie vragen / geven. Neemt u mij niet kwalijk dat ik u stoor. Excusez-moi de vous déranger. Mag ik even van uw kostbare tijd gebruik maken? Avez-vous quelques instants à me consacrer?
Automatisch vertalen online vertaalmachines Vertaalbureau The Language Lab.
Vanuit 12 talen naar het Engels. Vanuit het Nederlands naar het Engels en Frans en vice versa. Intertran is de meest primitieve van deze vertaalmachines. Het programma belooft hele zinnen te kunnen vertalen. In een testje zie hieronder lijkt het er echter op dat de afzonderlijke woorden in een woordenboek worden opgezocht en zonder syntactische structuur achter elkaar gezet. Zo blijft het woord computervertaling synoniem voor houterige vertaling. Heen en weer vertalen tussen 29 talen inclusief Latijn.
Standaard zakelijke zinnen het Frans op een rij Livewords.com.
In alle talencombinaties. Snel en goed uw website vertalen, API-plugins. Uw vertaling binnen 24 uur gereed. In alle talencombinaties. Binnen 40 seconden een tolk aan de lijn. Opleidingen voor tolken en vertalers. Kent u de belangrijkste zakelijke standaardzinnen in het Frans?

Contactez nous

Cherchez à vertaling nederlands naar frans zinnen?