duitse tekst vertalen
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Tarieven vertalingen, redactie, copywriting, ondertiteling.
Het Vertaalcollectief werkt met vakmensen en hanteert scherpe én eerlijke prijzen. We werken volgens het vier-ogenprincipe: iedere tekst wordt vertaald door een vertaler en nagekeken door een native redacteur. Onderstaande tarieven gelden op basis van het woordaantal in de uiteindelijke vertaling en zijn exclusief btw. Minimumtarief voor vertalen: 40.,
Das Lied der Deutschen Wikikids.
Het eerste couplet is namelijk een soort van door de nazi's' gekaapt" en het tweede couplet werd niet serieus genoeg gevonden. Links staat de tekst van het Duitse volkslied en rechts staat de Nederlandse vertaling daarvan. Delen tussen en moeten twee keer gezongen worden.
Correctie en redactie Vertalen en corrigeren Rijksuniversiteit Groningen.
Talencentrum Vertalen en corrigeren. Vertalen en corrigeren. Vertalen en corrigeren. Vertalen en corrigeren. Correctie en redactie. English Style Guide. PE-cursussen voor vertalers. Stel een vraag over vertalen en corrigeren. Correctie en redactie. U heeft met veel zorg een tekst geschreven.
Duits vertaalbureau Ervaren in-house native Duitse vertalers.
Wil je er zeker van zijn dat je tekst niet alleen wordt vertaald naar het Duits, maar dat de tekst ook optimaal wordt afgestemd op je Duitse doelgroep? Laat je tekst dan vertalen door ons Duitse vertaalbureau. Een aansprekende Duitse vertaling heeft veel bereik.
Snel teksten laten vertalen van Nederlands naar Duits.
Wil je jouw Nederlandse tekst vertalen naar Duits dan kan je ook gebruik maken van Freelancers. Via verschillende websites zoals Freelancer.com en Fiverr.com kan je goedkoop en snel Native speakers vinden die jouw Nederlandse tekst kunnen omzetten naar een professionele Duitse tekst.
Google Translate in de App Store.
4.2, 832 beoordelingen. Tekst vertalen: typen om te vertalen tussen 103 talen. Offline: vertalen zonder internetverbinding 59 talen. Instantcameravertaling: tekst in afbeeldingen direct vertalen door uw camera te richten 38 talen. Foto's: foto's' maken of importeren voor vertalingen van betere kwaliteit 50 talen.
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
Je zult dus nog steeds van en naar het Engels of vanuit een andere taal die je beheerst moeten vertalen met Siri. Vertalen met Siri gebruiken. Om te kunnen vertalen moet je Siri dus eerst instellen op Engels via Instellingen Siri en zoeken Taal.

Contactez nous

Résultats pour duitse tekst vertalen