vertalen tekst nederlands engels
Vertaalmachine.
Vertaal tekst direct in een andere app met Google Translate.
Hier selecteer je het stuk tekst dat je wilt vertalen; dit kan zowel in de tekst zijn als net door jou getypte tekst. Selecteer de vertalen-optie die vervolgens verschijnt en er zal zich binnen de app een tweede scherm openen waarin de oorspronkelijke tekst en de vertaalde tekst komt te staan.
De vijf beste vertaal-apps uit de LL-test Vertaalbureau LL.
Volledige versie voor 503., Chinees, Japans, Koreaans van/naar Engels. Herkent Aziatische karakters. Opslag van vertalingen voor later gebruik. Beperkt aantal talen. Herkent geen handschrift. Beperkt aantal vertalingen per dag in de gratis versie. Translator Speak Translate van Apalon Apps. Deze app stelt je in staat om in veel talen te communiceren via ingevoerde tekst of spraak. Bij het gebruik van spraak is er een limiet van 54 talen. Je kunt vertalen van tekst naar spraak of spraak naar spraak.
Google Translate app vertaalt foto's' Internet PCMweb.nl.
Deze versie heeft een aantal handige nieuwe features waarvan één de mogelijkheid is om foto's' te vertalen. De meest spannende nieuwe feature is echter de mogelijkheid om foto's' te vertalen. Dit doe je door met je Android apparaat die wel voorzien moet zijn van een camera een foto te maken van de tekst die je wil vertalen.
DeepL Translator.
Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's' wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools en Russisch. Vertaal uit e lke taal. Elke taal detecteren Nederlands Engels Duits Frans Spaans Portugees Italiaans Pools Russisch. Typ, plak tekst of sleep document hier.
Het Amerikaanse volkslied Talennet Engels.
en het thuis van de moedigen? 2018 Harmen Schoonekamp contact Talennet Webplattegrond. Citaat van de dag. Niet" iedereen die rondzweft is verdwaald. Not all those who wander are lost." Uw advertentie hier? Cursussen Engels Zelfstudie. Cursussen Engels Online. Vertaling Engels nodig?
Vertaling van Nederlands naar Engels Online! Vertalen Vertaling van Nederlands naar Engels Online!
Snel en degelijk vertalen van Nederlands naar Engels en alle andere talen. Hulp bij vertaling. Vertalen gaat als volgt: U klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen. De vertaling staat standaard op Nederlands naar Engels ingesteld.
Vertaalfuncties toevoegen aan Firefox Handleiding Mozilla Support.
S3.Translator van Oleksandr voegt automatisch Google Translate toe aan Firefox. De add-on biedt ondersteuning voor het vertalen van hele webpaginas, geselecteerde tekst of ingevoerde zinsdelen, tussen meer dan 100 talen. Ook biedt de add-on een functie voor het helpen leren van nieuwe talen.

Contactez nous

Chercher à vertalen tekst nederlands engels