vertalen nederlands en
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Naar Haags vertalen Hoe is deze Haagse Vertaalmachine tot stand gekomen? Ter ere van de onthulling van het Haagse Harry-standbeeld op de Grote Markt in Den Haag hebben wij webdevelopers een zesde taalkeuze toegevoegd aan DenHaag.com: het Haagse dialect. Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.
Literair vertalen Taalunieversum.
Expertisecentrum Literair Vertalen. U bent geïnteresseerd in literair vertalen? Of u wilt als literair vertaler op zoek naar verdieping en nascholing? Het Expertisecentrum Literair Vertalen zorgt voor opleiding en bijscholing van gekwalificeerde literair vertalers uit en in het Nederlands. Promotie en grensverkeer.
Toelichting UvA-Vertaallijst Engelstalige communicatie Extranet Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. ic
Hoofdletters worden gebruikt volgens de regels van respectievelijk de Nederlandse en de Engelse taal en verder volgens de regels in de handleidingen van de UvA-huisstijl zie UvA-spelling en UvA English Style Guide. Deze regels zijn anders voor het Nederlands dan voor het Engels!
Engels Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
Helaas worden Nederlands en Vlaams niet ondersteund. Je zult dus nog steeds van en naar het Engels of vanuit een andere taal die je beheerst moeten vertalen met Siri. Vertalen met Siri gebruiken. Om te kunnen vertalen moet je Siri dus eerst instellen op Engels via Instellingen Siri en zoeken Taal.
Statenvertaling online bijbel en kunst.
Statenvertaling mobiel: ga naar m.statenvertaling.net voor een lichtgewicht versie van deze site. Statenvertaling online bijbel en kunst. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat de Synode van Dordrecht werd gehouden, waar besloten werd tot het vertalen van de Bijbel in het Nederlands.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak.
Vertaling Nederlands Turks Vertaalbureau Turks Easy Translation.
Zij kennen de Turkse taal van voor naar achter en weten in elke situatie de juiste woordkeuze te maken. Vertalen Nederlands Turks van al uw documenten. De vertalers van Easy Translation vertalen feilloos uw folder, website of handleiding van het Nederlands naar het Turks.

Contactez nous

Cherchez à vertalen nederlands en?