vertalen engels nederlands tekst
VERTAALTOOL.NL.
Typ of plak hier uw tekst. U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven.
Vertaalsite De online vertaalmachine in het Nederlands.
De online vertaalmachine. Welkom bij Vertaalsite.nl, de online vertaalsite voor gratis vertalingen van zinnen en woorden en zinsdelen in verschillende talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, voor de beste vertaal resultaten bent u bij deze online vertaalsite op het goede adres want we leveren uiteraard de beste en goede vertaal resultaten, onze vertaalsite wordt vooral veel gebruikt voor Engelse en Duitse zinnen en woordjes maar andere talen uiteraard ook, we hopen met deze online vertaal site de beste vertaaloplossing te bieden die online te vinden is, vertalen kan namelijk al via diverse vertaalsites maar wij hopen de nr. 1 te worden als het gaat om zinnen en teksten vertalen, binnenkort hopen we uit te breiden met een Friese vertaalsite en een Spaanse vertaalsite, naast Spaans en Fries kunt u hier ook snel vertalen in het Italiaans, Russisch, pools, latijn en Turks, dit allemaal uiteraard naar onze moedertaal Nederlands. Deze vertaalsite kan voor alle talen gebruikt worden maar het vertalen naar de Friese taal is wat deze vertaalsite uniek maakt! Bekijk hoe gemakkelijk onze vertaalmachine werkt door uw tekst erin te plakken!
WordPress website in meerdere talen met WPML Tutorial.
Pas als je op de knop Afzonderlijk vertalen klikt, zullen de twee versies als het ware worden ontkoppeld en luistert de Engelse variant niet meer naar de inhoud van de Nederlandse versie. We willen deze pagina gaan vertalen, dus klikken we op de knop Afzonderlijk vertalen. We zien daarna het volgende.: Bovenin de taalswitch zien we het Engelse vlaggetje, want we zitten nu echt in de Engelse variant van de pagina eigenlijk zaten we dat ook al in de hiervoor omschreven stap. Aan de rechterkant zien we.: Dat de Taal van dit pagina Engels is ironisch genoeg een slecht vertaald zinnetje. Dat we in de Engelse variant van de pagina Home zitten. Dat we van deze Engelse variant ook weer een kopie kunnen maken als basis voor een Duitse versie van de pagina maar we zouden daar ook weer de Nederlandse versie voor kunnen gebruiken door terug te switchen naar de Nederlandse versie van de pagina. We zien de beschikbare andere taalversies van de pagina, in dit geval alleen nog Nederlands.
Vertaalmachine.
Uurtarief vertaler? Bekijk vergelijk prijzen per uur en woord.
Uurtarieven zakelijke dienstverlening 11 september 2018 Geen reacties Redactie. Tekst vertalen door vertaler. Internationaal zakendoen met je webshop en je website laten vertalen van Nederlands naar Engels? Vertaling van een offerte? Uiteraard wil je vooraf een prijsindicatie. Een veel gestelde vraag is dan: wat kost of vraagt een vertaler per uur, project of per woord?
Songteksten.net Meest bekeken vertalingen.
09-11 You Know I Know Olly Murs. 02-02 Re: Huisdieren? 19-01 Re: Searching for Lyrics. 18-01 Re: Searching for Lyrics. 17-01 Searching for Lyrics. 06-01 Re: Fource toevoegen. Meest bekeken vertalingen. Hieronder zie je een overzicht met de meest bekeken vertalingen.
iPad zet mijn Nederlandse tekst automatisch om in Engels? Vraag Antwoord Tablets Magazine.
Home Vragen iPad zet mijn Nederlandse tekst automatisch om in Engels? 23 oktober, 2015, Categorie: iPad. Mijn nederlandse tekst worst vervangen door engelse tekst, hoe verander Ik dat? er staat ook een balk met woorden die Ik kan kiezen, heel irritant.
DeepL Translator.
Nederlands Engels Duits Frans Spaans Portugees Italiaans Pools Russisch. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Vertaling van resterende tekst stoppen. Annuleren Toch vertalen. Wilt u meer vertalen? Abonneer u op DeepL Pro om meer dan 5000 tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Contactez nous

Chercher à vertalen engels nederlands tekst